28 december 00:20, Misshandel, Lund

En till sjukhus efter misshandel.

Polis och ambulans larmas till Mobilvägen i Lund med anledning av en misshandel.

Ett flertal polispatruller beordras till platsen. På plats finns ett stort antal människor med anledning av en motorträff.

En flicka född -04, som också befinner sig på platsen, har enligt uppgift blivit utsatt för en misshandel när hon försökt stoppa ett bråk. Hon fördes till sjukhus med ambulans för vård.

Gärningspersonen beskrivs som en man i 20-års åldern med mörkt hår och mörk tröja.  

 

På platsen kan polispatrull anträffa ytterligare två personer som blivit utsatta för misshandel. Nu rör det sig om en kvinna född -96 samt en ung man född -97 som fått någon slags pepparspray i ansiktet. Även detta uppges ha skett efter midnatt på Mobilvägen. Inget behov av ambulans.

Gärningspersonen beskrivs som en man i 20 års åldern med blont hår och ljus tröja.

Båda ärendena rubriceras som misshandel och respektive anmälan har upprättats. Polispatruller har hållit förhör med ett flertal personer på platsen. Ingen gärningsperson gripen för närvarande.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen