28 december 06:53, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Två viltolyckor har rapporterats in till polisen under natten. Ingen person skadades vid olyckorna.

00:26 Trafikbrott, Boden: Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Stationsgatan. Det visar sig att det är körförbud på bilen och föraren får en ordningsbot.

01:08 Trafikbrott, Gällivare: Polisen kontrollerar fordon vid Dundret där det är många bilar i rörelse. Två yngre män får ordningsbot för onödigt störande körning.

01:57 Misshandel, Piteå: Polisen får samtal om ett bråk på en krog. En polispatrull beordras till platsen och håller förhör. Det visar sig att två kvinnor hamnat i en ordväxling som övergått i handgemäng och efter det har en av kvinnorna lämnat platsen. En anmälan gällande misshandel upprättas.

02:25 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, Luleå: Polisen får samtal om att en bil anträffats i ett dike i Bergviken där den körts in i ett träd. Ingen person befinner sig i bilen.

En polispatrull beordras till platsen. Det visar sig att bilen är stulen av en okänd gärningsperson. En anmälan gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel upprättas.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen