28 december 08:29, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

07.00 polisen har hittills hanterat ett 55-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. (Ca 200 ärenden i regionen) Ingen har gripits, fyra har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning och förhör på grund av misstanke om drogpåverkan.

02.34 vid en rutinkontroll av en bil på Östergatan i Eskilstuna uppstod misstanke om att en person kunde vara drogpåverkad. Det var en man i 30-åråsåldern som fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk och innehav och brott mot knivlagen.

02.42 vid en kontroll av en bilist på Hamngatan i Eskilstuna blev föraren, en man i 20-årsåldern, misstänkt för flera brott. Han togs med  för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk, och grov olovlig körning.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen