Uppdaterad 28 december 08:42

28 december 08:29, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

08.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 80-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. (Ca 200 ärenden i regionen). Ingen har gripits för brott, fyra har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning.

00.42 polisen kallades till en bostad i Gislaved med anledning av en ordningsstörning. På platsen anträffades en person, kvinna i 25-årsåldern som visade tecken på drogpåverkan. Hon fick följa med för provtagning och förhör.

01.07 polisen kallades till en bostadsadress i Nässjö med anledning av att någon skulle ha krossat fönsterrutor på en lägenhet. När polisen kom till platsen visade det sig att någon hade kastat in någon form av brännbar vätska i lägenheten. Polisen har påbörjat en utredning om försök till mordbrand. Platsen har spärrats av för en kriminalteknisk undersökning.

01.23 vid kontroll av en bil på länsväg 661 i Barnarp anträffades en passagerare som verkade påverkad. En man i 25-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott.

01.53 en mycket kraftigt påverkad man i 20-årsåldern fick följa med från Brunnsgatan, misstänkt för ringa narkotikabrott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen