29 december 08:45, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamheten i polisområde Södermanland.

07.15 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. (Ca 150 ärenden i regionen). Ingen har gripits för brott, fyra har omhändertagits för berusning/ordningsstörning men ingen har fått följa med för provtagning.

00.03 en polispatrull stannade till vid en trafikolycka på Nicandergatan i Strängnäs där en bilist hade kört emot en stolpe. Ingen personskada och ingen misstanke om brott med anledning av olyckan.

00.10 en person omhändertogs på Storgatan i Nyköping. Det var en man i 30-årsåldern som misstänks för ringa narkotikabrott innehav och brott mot knivlagen.

01.38 vid en rutinkontroll av en bilist på Krongatan i Eskilstuna upptäckte polispatrullen att bilföraren hade osäkrad last varför bilföraren fick ett bötesföreläggande.

03.07 vid en rutinkontroll av en bilist på Klostergatan i Eskilstuna upptäckte patrullen att bilen var utrustat med däck som inte hade tillräckligt profildjup varför bilföraren fick ett bötesföreläggande.

03.53 vid en rutinkontroll av en bilist på E4 Sillekrog upptäckte patrullen av bilföraren saknade körkort varför han blev misstänkt för grov olovlig körning.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen