29 december 08:22, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En man i Luleå har gripits för att ha misshandlat en person som han har en relation med.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:28 Brand, Piteå: Polisen larmas till Furunäset med anledning av en brand i ett trapphus. Branden är redan släckt när räddningstjänst och polis kommer fram. Polisen misstänker att branden är anlagd och brandplatsen spärras av och dokumenteras. En misstänkt person tas med för förhör på polisstationen. En anmälan gällande mordbrand upprättas.

03:50 Misshandel, Luleå: En polispatrull uppmärksammar att något händer utanför en krog och kör närmare. Ett bråk har uppstått kring en taxi och en man har i samband med detta slagit och sparkat en annan. Polisen upprättar en anmälan gällande misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen