Uppdaterad 29 december 13:58

29 december 11:45, Trafikolycka, Mora

Kollision mellan två eventuellt tre bilar har skett på E45 ca 5 km söder om Vika, söder om Mora.

Enligt uppgifter från platsen har ingen person skadats allvarligt i samband med olyckan som uppstått i samband med en omkörning.

Två bilar om kolliderat finns kvar på platsen men en silverfärgad bil av sportmodell, som hade del i olyckan, avvek från platsen i riktning mot Mora. Det är ännu oklart om den bilen kolliderade med någon av de andra bilarna.

UPPDATERING: Anmälan avseende vårdslöshet i trafik samt olovligt avvikande från trafikolycksplats är upprättad. Enligt vittnen genomförde den den silverfärgade bil som avvek från platsen en vårdslös omkörning vilket tvingade en mötande bil till en kraftig inbromsning. Detta fick i sin tur till följd att en bakomvarande bil inte hann att stanna utan körde in i den första bilen bakifrån.

En passagerare i en av de kolliderande bilarna klagade över nacksmärtor i övrigt uppstod inga personskador i samband med olyckan.

Uppgifter på den smitande bilen är f.n. okända förutom att det var en silverfärgad bil av någon typ av sportmodell.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen