03 december 07:12, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattningen av nattens händelser.

Under natten har polisen hanterat 21 händelser som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits för brott eller omhändertagits för fylleri. Tre personer har omhändertagits för kroppsbesiktning eller av andra anledningar.

23:51 Polisen larmades till en brand på Langsgatan i Eskilstuna. En industribyggnad som innehåller förrådshotell hade börjat brinna. Det kan inte uteslutas att branden är anlagd och en utredning om mordbrand är påbörjad. Platsen är avspärrad i väntan på teknisk undersökning. Ingen person har kommit till skada men godsvärdet väntas bli relativt stort.

04:00 Stora Malm, Katrineholm. En personbil hade kört in i mitträcket. Ingen person kom till skada. Föraren , en man in 20-årsåldern, visade tecken på att vara påverkad och fick följa med till polisstation för provtagning. Han misstänks för rattfylleri under påverkan av droger.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen