Uppdaterad 03 december 07:52

03 december 07:21, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten har polisen hanterat 33 händelser som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits för brott eller omhändertagits för fylleri.

21:50 Storgatan, Valdemarsvik. Polisen larmades till ett bråk i anslutning till ett flerfamiljshus. Polis kom till platsen och flera personer kontrollerades. Två män i 45 respektive 30-årsåldern greps misstänkta för misshandel och olaga hot mot två andra personer. Männen anhölls under natten av åklagare. Ingen person har fått några allvarliga skador.
 
22:01 Polisen larmade till en brand i på Rydsvägen, Linköping. En husbil som stod parkerad brann. Branden kunder släckas av räddningstjänsten och ingen person har kommit till skada. Personer har setts springa från platsen precis innan branden började men ingen person har kunnat gripas. Branden misstänks vara anlagd och en förundersökning om mordbrand är påbörjad. Polisen är intresserade av iakttagelser från platsen.

03:33 Polisen larmades till ett konstaterat inbrott på Industrigatan i Mjölby. Ett företag har utsatts för stöld genom inbrott. När polisen kom till platsen hade gärningspersonen försvunnit från platsen och ingen har gripits. En anmälan om stöld är upprättad och en brottsplatsundersökning har gjorts.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen