03 december 07:54, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Tre viltolyckor har inträffat i länet under natten. Ingen person har skadats i samband med olyckorna.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:39 Försök till mord, Sundsvall: Polisen får samtal om att en man misshandlar en kvinna som han har en relation med. Mannen har knuffat och försökt skalla kvinnan. Mannen har sedan satt sig i en bil. I samband med detta försöker kvinnan stoppa bilen och blir på något sätt påkörd. Mannen lämnar platsen.

En polispatrull beordras till adresssen. Polisen håller förhör och kan en kort stund därefter gripa mannen på en annan adress.

Mannen är nu anhållen misstänkt för försök till mord, försök till misshandel samt smitning från trafikolycka.

04:41 Rattfylleri, Skönsberg, Sundsvall: Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren, en man, visar sig sakna körkort. Dessutom uppvisar föraren tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning.

En anmälan gällande grov olovlig körning och drograttfylleri upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen