Uppdaterad 30 december 07:40

30 december 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, i dag arbetar Ulla Brehm och Christer Fuxborg. I kväll tjänstgör Anna Göransson.

21.29 Göteborg, brand
Larm kommer in om flera bilar som brinner på Åbyvägen, räddningstjänst åker till platsen för släckning. Vittne har sett en mörk bil åka från platsen i samband med branden. Spaning i området, ingen gripen i nuläget, en anmälan om skadegörelse genom brand.

23.15 Trollhättan, brand
Vid skolan på Syltevägen brinner fyra bilar, räddningstjänst till platsen. Vittnen uppger att de sett två personer lämna platsen i samband med att det börjar brinna. Branden släcks, en anmälan om skadegörelse genom brand skrivs. Dörrknackning görs i närområdet, i nuläget är ingen gripen. Även på Kasvägen brinner en bil cirka en kvart senare.

01.29  Bengtsfors, trafikbrott
En personbil stoppas på Karlsbergsvägen för kontroll. Föraren, en man i 25-årsåldern misstänks för olovlig körning alternativt grov olovlig körning. En anmälan skrivs.

03.54 Hjo, grov misshandel
Samtal kommer in om att en man skall vara knivskuren i en bostad i södra Hjo. Mannen som visar sig ha en stickskada körs med ambulans till sjukhus, oklart skadeläge. På plats kan polis gripa en man och en kvinna misstänkta för inblandning i misshandeln. En avspärrning för teknisk undersökning görs och en anmälan skrivs.

Uppdatering gällande gårdagens mord i Biskopsgården:
I nuläget är ännu ingen gripen. Polisens spanings- och utredningsarbete pågår.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen