30 december 07:34, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:31 Trafikbrott, Boden
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrala Boden. Föraren får en ordningsbot då bilen har körförbud.

23:51 Trafikolycka, Piteå
Polisen larmas om en trafikolycka på länsväg 373 i Svensbyn, Piteå kommun. En lätt lastbil har kört i diket. Två personer är inblandade i olyckan, inga personskador ska dock ha uppkommit. En polispatrull åker ut till olycksplatsen. Det finns ingen misstanke om brott, utan det rör sig om en ren olyckshändelse.

01:12 Olovlig avfallstransport, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E4 vid Antnäs, Luleå kommun. Bilen var lastad med att större antal bilbatterier. Polisen upprättar en anmälan om olovlig avfallstransport. Förhör hålls med föraren, en man i 50-årsåldern, och bilbatterierna tas i beslag.

01:22 Trafikbrott, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Hertsövägen, Hertsölandet. Föraren får en ordningsbot då bilen har körförbud.

02:21 Brand, Kalix
Vid 02.21 inkommer ett larm om en brand i en container på Stenbäcksvägen i Kalix. Vid 03.00 inkommer ytterligare ett larm om en containerbrand på Idrottsvägen/Lägergatan i Kalix. Polisen har varit på plats. En anmälan upprättas gällande skadegörelse genom brand.

Övrigt: Fem viltolyckor har inträffat i Norrbottens län under natt och tidig morgon, ingen person har kommit till skada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen