Uppdaterad 31 december 07:20

31 december 06:33, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot nyårsafton har polisen hanterat 22 ärenden som rör Jönköpings län. Inga grova våldsbrott har kommit till polisens kännedom. En person omhändertagits för fylleri och en har medtagits för provtagning efter misstanke om påverkan av narkotika.

00:24 Polisen larmades till Torggatan i Gislaved. En påverkad person ska ha slagit på bilar så att någon fönsterruta gått sönder. Den man som ska ha gjort detta anträffades. Han var påtagligt berusad och omhändertogs för fylleri och misstänks för skadegörelse på två parkerade bilar. Den misstänkte är i 20-årsåldern. 
 
02:24 Polisen larmades till ett parkeringshus på Havsörnsgatan i Jönköping. En parkerad bil brann och spred sig till två bilar intill. Polisen misstänker att branden har anlagts och en anmälan om grov skadegörelse är upprättad. Det finns ingen misstänkt.

02:46 Polisen larmades till Dalviksgatan i Jönköping med anledning av att två personer sågs bryta på huvudentrén till en nybyggd fastighet som de också lyckades ta sig in genom. Flera polispatruller beordrades till platsen men ingen gärningsperson fanns kvar på platsen. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. Det är oklart om någonting har stulits från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen