31 december 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

01.09 Göteborg, knivlagen
Flera personer ringer polis om en man med kniv i handen inne på en hamburgerrestaurang på Norra Hamngatan. Mannen skall enligt vittnen vara påverkad. Polis kan på plats  omhänderta mannen för provtagning misstänkt för narkotikabrott eget bruk. En anmälan skrivs även gällande brott mot knivlagen. Inga uppgifter finns om att mannen använt kniven mot någon, inga personskador finns.

01.17 Vänersborg, brand
På Tenggrenstorpsvägen brinner tre bilar, räddningstjänst åker för släckning. Vittne har sett maskerade män springa från platsen. Spaning i området utan resultat, ingen gripen i nuläget. En anmälan skrivs.

01.23 Göteborg, misstänkt narkotikabrott
Samtal kommer in om att en person sitter fast i en hiss i en kontorsfastighet på Mölndalsvägen. Inga personer skall vid denna tid ha tillträde till fastigheten. Personal möter upp polispatrull på plats där hissen kan låsas upp och en till synes narkotikapåverkad man i 25-årsåldern kan ta sig ut. Mannen tas med för provtagning, en anmälan skrivs om narkotikabrott. Inget övrigt brott kan konstateras.

01.34 Svenljunga, misstänkt rattfylleri
På Länsväg154 Kolarp stoppar polispatrull en personbil för kontroll. Den kvinnliga föraren är i 30-årsåldern och tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri. en anmälan skrivs.

04.43 Tibro, stöld genom inbrott
Ett vittne hör glaskross och ser en man i hood springa från frisersalongen på Stora Torget. Polis med hund spanar i området utan resultat. En anmälan skrivs, i nuläget oklart vad som stulits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen