31 december 07:03, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:16 Brand, Kalix
Polisen larmas om en brand i en soptunna vid en skola på Furuhedsvägen. Polisen har varit på plats och dokumenterat. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas.

00:24 Trafikbrott, Gällivare
Polisen stoppar och kontrollerar en A-traktor i centrala Gällivare, Parkgatan. Föraren får en ordningsbot då fordonet har en felaktig lykta framtill.

00:59 Trafikbrott, Gällivare
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrala Gällivare. Föraren får en ordningsbot då fordonet försetts med delar som förbjudits av behörig myndighet.

Övrigt: Två viltolyckor har inträffat i länet mellan klockan 22:00 och 07:00. En i Pello, Övertorneå kommun och en i Karesuando, Kiruna kommun. Inga personskador har uppkommit.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen