31 december 07:23, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två person har omhändertagits för fylleri, bägge i Hemavan. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

03:23 Skadegörelse, Umeå
Polisen får ett samtal gällande en skadegörelse på ett hus på Haga i Umeå. En person har setts slå sönder en ruta. Polisen åker till platsen och påträffar en man som misstänks för skadegörelsen. Han får skjuts till sjukvården för att se om en skada som han har fått i samband med skadegörelsen. En anmälan upprättas och fastighetsägaren kontaktas.

04:24 Skadegörelse, Skellefteå
Polisen kontaktas angående en skadegörelse på Anderstorpsgymnasiet i Skellefteå. Okänd gärningsperson/gärningspersoner har slagit sönder en ruta. Polisen åker till platsen och utför en brottsplatsundersökning. Lokalerna kontrolleras men inget tyder på att någon har varit inne i dem. En anmälan om skadegörelse upprättas.

04:44 Misshandel, Umeå
Polisen beordras till en adress i Umeå med anledning av en misshandel. En kvinna ska ha blivit misshandlad av en man. Polisen griper den misstänkte mannen, som är i 30-årsåldern. Kvinnan får skjuts till sjukvården för att se om sina skador. En anmälan ska upprättas.

Övrigt: En viltolycka har skett i länet under natten, i Rusksele, Lycksele kommun. Ingen person kom till skada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen