31 december 08:20, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:21 Misshandel, Timrå
Polisen får ett samtal om ett bråk i en bostad på en mindre ort i Timrå kommun. Polisen åker till platsen och griper en man i 65-årsåldern som misstänks ha misshandlat en kvinna som han har en relation till. Mannen friges dock efter förhör. Polisen upprättar en anmälan om misshandel samt en motanmälan gällande misshandel då kvinnan även misstänks ha misshandlat mannen.

03:11 Skadegörelse, Härnösand
Polisen larmas om en bilbrand på en parkering i Gådeåstaden i Härnösand. Bilen är helt övertänd, räddningstjänsten har varit på plats för släckningsarbete. Polisen åker till platsen, en anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

04:19 Inbrott, Härnösand
Polisen kontaktas angående ett pågående inbrott i företagslokaler i centrala Härnösand, på Köpmangatan. När polisen kommer till platsen finns inga misstänkta gärningspersoner kvar. Polisen ska upprätta en anmälan om stöld genom inbrott. Det är oklart om något är tillgripet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen