04 december 06:44, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går.

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 30-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits misstänkt för något brott. Två personer har omhändertagits enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

00.30 Trafikolycka, Eskilstuna
Polisen fick samtal från en bilist som körde på länsväg 230 i höjd norr om Alberga, och som noterat en bil som stod i diket med varningsblinkers på. Ingen person ska ha varit kvar vid fordonet. Polis åkte ut till fordonet och bandade det, bilen stod ej trafikfarligt till. En anmälan om smitning från trafikolycka kommer att upprättas.

01.35 Rattfylleri, Eskilstuna
SOS larmade om en singelolycka på E20 vid Tumbo. En bil hade kört ned mitträcket och över i mötande körfält. Bilen fick bärgas och föraren ses över av ambulanspersonal. Föraren är misstänkt för drograttfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen