04 december 06:47, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 30-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripits misstänkt för misshandel i relation, se händelse nedan. Ingen person har omhändertagits enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

23.55 Misshandel, Gränna
Polis larmades till Gränna där en kvinna i 40-årsåldern blivit misshandlad med slag och sparkar av en man. Polis åkte till parets bostad där mannen greps klockan 00.20, misstänkt för misshandel i relation. Kvinnan, som hade tagit sin tillflykt till en annan adress, fick följa med ambulans för kontroll på sjukhus. En brottsplatsundersökning har gjorts i bostaden.

06.09 Trafikolycka vilt, Vetlanda
Larm om en trafikolycka på länsväg 773 mellan Korsberga och Myrsjö. En bilist hade väjt för ett rådjur och kört av vägen. Föraren klagade på smärtor i nacken, men behövde inte följa med ambulans till sjukhus.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen