04 december 13:33, Stöld, Jönköping

Inbrott i flera bilar under natten i Bankeryd.

Under morgonen har det inkommit fyra anmälningar om inbrott och stölder ifrån bilar i Bankeryd, Jönköping. Stölderna har sannolikt inträffat under natten.

Två av de drabbade bilarna är av märket BMW, i den ena har man stulit ratten och i den andra en del av instrumentpanelen.

De andra två bilarna är av märket Volkswagen, och där har man monterat bort instrumentpaneler och stulit diverse elektronik. Polis har varit på plats och gjort brottsplatsundersökningar och tagit bildelar i beslag för spårsäkring.

Samtliga fyra bilar som drabbats av stölder har stått parkerade utomhus inom ett begränsat geografiskt område med en diameter på cirka 500 meter.

Uppdatering 11.08:
Ytterligare en anmälan från Bankeryd har inkommit. En BMW, som stått parkerad i samma område som de tidigare nämnda, hade fått rutor sönderslagna och ratten tillgripen. Totalt är det nu alltså fem bilar i Bankeryd som utsatts för stöld genom inbrott under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen