05 december 05:09, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

05.00 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men två har fått fölkja med för provtagning på grund av misstanke om rattfylleri.

00.49 vid en rutinkontroll av en bilist på E4 vid Lästringe uppstod misstanke om drograttfylleri på föraren. En man i 45-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör och hans körkort omhändertogs av polisen.

01.14 vid en rutinkontroll av en bilist på Odlarvägen i Eskilstuna uppstod misstanke om rattfylleri på föraren. En kvinna i 75-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör.

02.02 SOS-larm till polisen om brand utomhus på Eddavägen i Eskilstuna. Det visade sig vara en bil som brann och polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand.

04.56 väktare kallade på polisen till en samlingslokal på Kyrkogatan i Eskilstuna. Någon misstänks ha tagit sig in i lokalen genom ett fönster men det finns inget som tyder på att något är stulet varför polisen har påbörjat en utredning om olaga intrång.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen