05 december 06:29, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning.  Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:20 Rattfylleri, Sundsvall
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Stenstan. Då föraren uppvisar tecken på att vara drogpåverkad tas hen med för provtagning och förhör. En anmälan om drograttfylleri upprättas.

02:18 Rattfylleri, Härnösand
En patrull stoppar och kontrollerar en personbil på Kaptensgatan. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning och förhör. En anmälan om drograttfylleri upprättas.

04:06 Stöld genom inbrott, Härnösand
Polis beordrades till en butik på Kronholmen på grund av ett inbrottslarm. När polis kom på plats upptäcktes en skadad entrédörr. En brottsplatsundersökning skedde och en anmälan om stöld genom inbrott ska upprättas. Det är oklart vad som eventuellt har stulits. 

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen