06 december 06:39, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 30-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Tre personer har gripits, se händelser nedan.

00.47 Misshandel, Eskilstuna
Pols larmades till en bostad i Fröslunda, Eskilstuna. En man ska ha brutit sig in i bostaden och där försökt misshandla en kvinna med ett tillhygge. Mannen, i 25-årsåldern, greps misstänkt för försök till grov misshandel samt grovt hemfridsbrott. Målsägande är en kvinna i samma ålder. De två ska ha någon form av relation till varandra, men oklart vilken i nuläget. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen.

04.00 Förberedelse stöld, Eskilstuna
Polis stoppade ett fordon för kontroll i Lundby, Eskilstuna. Bilen var hyrd i Stockholmstrakten och i fordonet satt två män som inte kunde identifiera sig. När fordonet söktes igenom efter ID hittades verktyg som man misstänker kan ha använts till brottslig verksamhet och de två männen greps misstänkta för förberedelse till stöld. De gripna är två män i 30-årsåldern som saknar hemvist i Sverige.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen