08 december 07:28, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 90 ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits, tolv personer har frihetsberövats på grund av berusning eller narkotikapåverkan. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Det har varit en del larm om bråk och misshandel, framför allt i samband med fester i bostäder. Vid ett bråk utomhus på Köpmangatan i Katrineholm strax före 03 så fördes en man i 25-årsåldern till sjukhus. Polisen upprättade en anmälan om misshandel.

Två ärenden som sticker ut från mängden:

00.13 Polisen informerades av ambulanspersonal att en man hade förts till sjukhus efter en trafikolycka på E20/riksväg 56 vid Hällby, Eskilstuna. Bilisten hade voltat, men var vaken och talbar. Polisen åkte till sjukhuset för att kontrollera nykterhet, vilket var utan anmärkning. Polisen misstänker inget brott. Bilen bärgades. Mannen är i 25-årsåldern.

01.05 Polis kontaktades om att en ung man hade blivit rånad på sin jacka. Detta hade hänt på Kungsgatan i Eskilstuna. Flera personer skulle ha kommit i en bil, hoppat ut, och under verbalt hot tvingat till sig jackan och sedan lämnat. Den drabbade är i övre tonåren. Jackan uppges vara värd cirka 14000 kronor.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen