Uppdaterad 09 december 14:59

08 december 19:03, Försvunnen person, Finspång

Man i 25-årsåldern försvunnen i Hällestad - hittad avliden.

12.40 polisen fick samtal om att en man i 25-årsåldern skulle ha försvunnit från sin bostad mellan Sonstorp och Grytgöl. anhöriga ringde och är oroliga för mannens hälsa.

13.14 polisen är framme på platsen för försvinnandet och påbörjat ett sökarbete med polishund.

Den saknade mannen är i 25-årsåldern, ca 170 cm lång och smal. Han har mellanblont kortklippt hår. Han var vid försvinnandet iklädd en ljus tjock tröja, jeans och gymnastikskor.

Den som tror sig se mannen eller veta var han befinner sig uppmanas att ringa polisen omedelbart via 112.

15.40 polisen beslutar om räddningstjänst enligt lagen om skydd mot olyckor.

18.45 polisen har sökt med stora resurser, med och utan hundar under hela eftermiddagen. Även UAS, (drönare) har använts fram till mörkrets inbrott. Nu har en polishelikopter anlänt för att biträda från luften med värmekamera. Sökandet her skett i anslutning till vägar, i skogspartier och i och vid byggnader utan att han har anträffats.

21.35 sökandet pågår med oförminskad styrka men den försvunne är ännu inte anträffad.

Uppdatering måndag 9/12 kl 14.55

Den man i 25-årsåldern som varit försvunnen sedan i går har anträffats avliden. Mannen hittades klockan 13.30 i dag, i terrängen inte långt från platsen där han försvann. Anhöriga har underrättats. Det finns ingen misstanke om brott. Sökinsatsen har avslutats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen