Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 februari 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén och ikväll kommer Ulla Brehm.

22.21 Brand, Trollhättan
På Hovslagaregatan brinner två bilar. Räddningstjänsten är på plats och släcker. Anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

00.21 Trafikolycka, Hisingen
Singelolycka vid Lundbytunneln, i riktning mot Älvsborgsbron. Två personer förs till sjukhus med ambulans, enligt uppgifter från platsen har en av dem allvarliga skador och en lindriga skador. Bilen bärgas från platsen. Föraren som saknar körkort misstänks bland annat för grov olovlig körning, rattfylleri samt vårdslöshet i trafik.

03.08 Trafikolycka, Skövde
Singelolycka på riksväg 26. I södergående riktning har en personbil kört in i mitträcket. Inga personskador. Bilen bärgas från platsen.

04.53 Rattfylleri, Trollhättan
Föraren till en personbil som stoppats för kontroll i Sylte misstänks för vara påverkerkad av narkotika och får följa med för provtagning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen