Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 februari 06.50, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Så var natten i Södermanlands län.

Polisen Södermanlands län har under natten hanterat ett 40-tal ärenden. Ingen person har gripits misstänkt för något brott. Tre personer har omhändertagits på grund av berusning eller annan ordningsstörning och två personer har medtagits för provtagning.

22.09 Polisen stoppade ett fordon för kontroll på Bergsgatan i Eskilstuna. Under kontrollen framkom att föraren, en man i 45-årsåldern, saknade giltigt körkort. Polispatrullen har upprättat en anmälan gällande olovlig körning.

23.11 Polisen stoppade ett fordon för kontroll på Kjulavägen i Eskilstuna. Vid kontrollen uppstod tumult och föraren, en man i 20-årsåldern, belades med handfängsel. Mannen togs med för provtagning. Mannen saknade giltigt körkort och han misstänks för vårdslöshet i trafik, rattfylleri, narkotikabrott eget bruk samt grov olovlig körning.

23.41 Polisen larmades med anledning av att obehöriga personer setts smyga runt i området vid en bilfirma i området Valhalla, Eskilstuna. Flera polispatruller beordrades till platsen. En hundpatrull fick upp spår och följde detta fram till en nattöppen restaurang där en person kunde gripas. Den gripne, en man, misstänks för försök till stöld. Det är i nuläget oklart om något har stulits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen