Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 februari 06.56, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Polisen har utfört ett antal kontroller av personer och fordon under natten. En bilförare i Boden misstänks för grov olovlig körning, då han saknar körkort. Bilen tagen i beslag för att förebygga framtida trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:00 Stöld/inbrott, Luleå
Polis beordras till Mjölkudden efter samtal från en kvinna som uppger att någon varit inne i hennes källare. Kvinnan vaknade av ett ljud och såg en man springa från platsen. Inget ska ha stulits i samband med inbrottet. Polis har sökt i området, men utan resultat. En patrull håller förhör och upprättar en anmälan.

02:41 Vapenlagen, Kiruna
Polis beordras till en adress i Kiruna efter samtal om en man som är skadad. Mannen har hanterat ett vapen och i samband med detta har han skadat sig. Mannen förs med ambulans till sjukhus med skador i ljumske/ben. Patrullen upprättar anmälan om vapenbrott, samt anmälan om framkallande av fara för annan då fler personer befann sig i lägenheten. Vapnet taget i beslag och lägenheten är avspärrad för en teknisk undersökning.

02:50 Trafikolycka, Luleå
Larm inkommer om en singelolycka på E4 i höjd med Ersnäs. En man förs med ambulans till sjukhus. Det finns ingen misstanke om brott.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen