Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 februari 07.59, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

En person har omhändertagits för fylleri under natten. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:32 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till en restaurang i Stenstan där en person ska ha blivit slagen av en annan person. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan.

02:12 Stöld/inbrott, Härnösand
Polis beordras till Gerestaskolan där en ruta intill en dörr är krossad. Någon tros ha varit inne i byggnaden. Patrullen upprättar en anmälan om stöld genom inbrott.

04:10 Misshandel, Härnösand
Polis beordras till en adress i Härnösand där en kvinna misshandlats av en man. Mannen och kvinnan har en relation. Mannen, som är i 50-årsåldern, grips misstänkt för misshandel och olaga hot. Mannen läggs in för tillnyktring. Det finns inga uppgifter om att kvinnan behövt söka vård.

05:07 Brand, Ånge
Larm inkommer om brand i en ladugård i Fränsta. Ett 30-tal höns ska ha funnits i ladugården. Det finns ingen misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen