Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 03 februari 21:27

01 februari 11.11, Mord/dråp, försök, Ronneby

Bostad i Kallinge. Anträffad man med allvarliga skador. Uppdaterad 2/2 11.00.

Polisens regionledningscentral fick in samtal om att en man anträffats av anhöriga i en bostad i Kallinge i Ronneby kommun. Mannen hade allvarliga skador som kunde misstänkas ha kommit genom yttre våld. Polis och ambulanssjukvård kallades till platsen.

Mannen som är i 80-års åldern fördes med ambulans till sjukhus och polisen spärrade av bostaden. Under dagen har en kriminalteknisk undersökning genomförts i bostaden och flera andra utredningsåtgärder har vidtagits. Polisen misstänker att brottet skedde tidigare under natten.

Polisen vill inte inte gå in på några detaljer i utredningen och har i nuläget inte någon information om eventuell brottsrubricering.

Ärendet hanteras av polisen i Karlskrona tillsammans med personal från grova brott.

Uppdatering 2/2 11.00: Tre personer har gripits av polis och senare anhållits av jouråklagare. En person är på fri fot och är anhållen i sin frånvaro. Förhör med den skadade mannen hålls under lördagsförmiddagen. Ärendet rubriceras inledningsvis som försök till mord samt grovt rån.

Uppdatering 3/4 21.13

Under dagen greps och anhölls den person som varit anhållen i sin frånvaro. Mannen kom in på en polisstation i ett annat län och anmälde sig själv.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen