Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 februari 13.30, Övrigt, Järfälla

En person som är misstänkt för att ha skjutit i en matvaruaffär den 29 januari har anhållits. Vapnet visade sig vara en startpistol.

Det var vid strax före halv nio tisdag den 29 januari som en man avlossade skott inne i en matbutik i Jakobsberg. En person som är misstänkt för att ha avlossat vapnet är nu anhållen.

Det vapen han tros ha använt visade sig vara en så kallad startpistol och ärendet är därmed omrubricerat från försök till mord till misshandel.

Utredningsarbetet i ärendet fortsätter och polisen i Järfälla har förstärkt och kommer att ha extra poliser ute under helgen för att arbeta brottsförebyggande samt finnas på plats för de som vill ställa frågor eller har information att lämna. 

Har du information  att lämna om händelserna i Järfälla den senaste veckan kan du ringa 114 14 alternativt lämna information på tipsformuläret på polisen.se.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen