Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 02 februari 08:16

01 februari 23.07, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Fredagsnatten i Västerbottens län

Natten är fortsatt väldigt lugn, två personer har omhändertagits jämlikt LOB i Västerbotten.

En skadegörelse har skett i form av ett söndersparkat fönster längs Backenvägen i Umeå. En kvinna i 30 års åldern är misstänkt för denna skadegörelse som skedde kl 23:20.

Övriga händelser under natten till lördag (uppdatering av kommunikatör Marie Andersson)

Kl 00:30 Tomtebo, Umeå

Polis beordras till en adress med anledning av misshandel. Flera personer uppges befinna sig på platsen. När polis kommer till platsen är det lugnt. En anmälan gällande misshandel upprättas, med två målsägare.

Kl 01:28 Centrala stan, Umeå

Polis beordras till en restaurang med anledning av en misshandel som inträffat tidigare. Både misstänkt och målsägare är kvar på platsen. Polisen upprättar en anmälan.

Polisen har även utfört ett flertal kontroll av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Vidare har totalt sex personer omhändertagits för fylleri.

Två viltolyckor har anmälats till polisen under natten. Inga uppgifter om att någon person ska ha skadats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen