Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 februari 06:59

10 februari 00.19, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Sammanfattning av nattens händelser i länet

Kl 23:03 - Fjällräddning, Rätan, Bergs kommun
Polisen blir larmade av två personer som kört fast med sina skotrar söder om kvarnsjön. Polis larmar ut fjällräddare som åker ut och assisterar personerna.

Uppdatering kl 01:21
Fjällräddare anlände till platsen klockan 00:50, de hjälpte anmälarna med att få upp skotrarna så att de kunde ta sig hemmåt igen. Inga personskador.

Kl 23:03 - Olovlig körning, Centrala Duved, Åre kommun.
Polispatrull stoppar en personbil i Duved, Föraren som är en man i 25 års åldern framförde fordonet med ett falskt körkort. Mannen misstänks för brukande av falsk urkund samt olovlig körning.

Kl 01:17 - Rattfylleri, Lofsdalen 
Polispatrull har stannat och kontrollerat en skoter, föraren som är en man i 45 års åldern blåser positivt i sållningsinstrument och får följa med till Sveg för provtagning. Vid kontroll så framkommer också att mannen saknar behörighet för att få framföra skoter. Polis skriver anmälan om rattfylleri samt olovlig körning.

Kl 02:32 - Rattfylleri, Läroverksgränd, Östersund
Allmänhet ringer in om en personbil som framförs av en berusad person, polispatrull åker till platsen och föraren av fordonet som är en man i 30 års åldern blåser positivt i sållningsinstrument. Mannen medtas för provtagning. Patrull skriver anmälan om rattfylleri.

Kl 02:52 - Grovt Rattfylleri, Vemdalsskalet
Polispatrull stoppar en personbil, föraren blåser positivt i sållningsinstrument och får medfölja patrull till Sveg för provtagning. Föraren är en man i 25 års åldern. han misstänks för grovt rattfylleri.

Uppdatering 06:58 (av kommunikatör Liv Fahlén)
En efternatt utan händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen