Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 februari 08:23

10 februari 06.12, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.12 polisen har från midnatt hanterat ett 55-tal ärenden av olika karaktär, de flesta dock har inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen har gripits för brott, 10 har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och ingen har heller följt med för provtagning.

00.40 polisen kallades till en resturang på Östra Storgatan där en person var stökig och våldsam mot en ordningsvakt. Polispatrullen tog med en person med oklar identitet som misstänks för våld mot tjänsteman. Personen var kraftigt berusad och lades in för tillnyktring varefter han kommer att förhöras som misstänkt för våld mot tjänsteman.

01.36 SOS-larm till polisen om brand i bil utomhus vid Läggesta station, Mariefred. Räddningstjänsten släckte branden men av olika skäl har misstanke uppstått om att branden kan vara anlagd varför en förundersökning är inledd med brottsrubriceringen skadegörelse genom brand. Brandplatsen är avspärrad i väntan på en kriminalteknisk undersökning.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen