Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 februari 07.27, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Under natten har fyra personer omhändertagits för fylleri och tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:58 Våldsamt motstånd, Skellefteå
En man i 20-årsåldern omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer, på en krog i Skellefteå. Han misstänks för våldsamt motstånd i samband med avvisiteringen. Han läggs in för tillnyktring.

02:17 Trafikolycka, Skellefteå
Larm inkommer om en trafikolycka på E4 i höjd med Bureå. En personbil har kört in i mitträcket och bilen bärgas från platsen. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om trafikolycka för vidare utredning.

En viltolycka har anmälts till polisen under morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen