Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 11 februari 07:04

11 februari 02.37, Detonation, Landskrona

Detonation S. Långgatan Landskrona.

Platsen är avspärrad i avvaktan på specialister från nationella bombskyddet. I nuläget inga rapporter om personskador men det är materiella skador på minst en fastighet. Texten uppdateras.

Uppdatering:

07.00 En anmälan om allmänfarlig ödeläggelse är upptagen och Polisen är klar på platsen. En dörr är sprängd in till en tvättstuga i fastigheten och flera fönsterrutor är skadade i samband med detonationen. Det är inga personskador konstaterade.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen