Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 februari 07.17, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Under natten och morgonen har det skett fem djurpåkörningar i Västerbotten.

23:36 Olycka mellan personbil och ren på E4 vid Gumboda, Robertsfors kommun. Det finns inga uppgifter om några personskador. Renen är död och blir liggande i vägkanten. Berörd sameby kontaktas.

01:34 Olycka mellan lastbil och ren på E4 vid Gumboda, Robertsfors kommun. Inga personskador. Det är oklart om renen blev skadad, den försvann in i skogen efter olyckan. Samebyn har kontaktats.

05:00 Olycka mellan lastbil och ren på E4 vid Granberget, Sikeå. Några personskador uppkom inte. Renen skadas och blir liggande i diket. Samebyn kontaktas.

06:25 Olycka mellan personbil och rådjur på länsväg 618 vid Älglund, Rödåsel. Ingen person skadas. Rådjuret dör.

06:59 Olycka mellan personbil och ren på länsväg 741 Österbyn, Ånäset. Ingen person skadas. Det är oklart om renen skadas, den lämnar platsen efter krocken. Berörd sameby kontaktas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen