Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 11 februari 09:34

11 februari 07.37, Trafikolycka, Jönköping

Flera trafikolyckor i Jönköpingsområdet.

Det har kommit in flera trafikolyckor i Jönköpings kommun till polisens ledningscentral under morgonen, efter nattsammanfattningen som handlar om ärenden fram till klockan 06.

Texten uppdateras vartefter.

06.53 riksväg 40 vid Axamo. En lastbil med släp har kört in i vajerräcket. Inga rapporter om personskador. Fordonet behöver bärgas. Cirka 30 meter vajerräcke är skadat. UPPDATERING 09.30: Lastbilen var bärgad och trafiken flöt normalt igen. Polisen misstänker inget brott.

06.56 E4 strax söder om Råslätt. Enligt larmet skulle flera bilar ha kolliderat. Polis på plats sedan kl 07.12. Inga uppgifter om läget har nått polisens presstjänst i nuläget. Vid 08.19 rapporterade patrullen att det var långa köer på sträckan i södergående riktning. UPPDATERING 08.55: Olyckan orsakade inga personskador.

06.57 singelolycka på E4 strax norr om avfarten till Torsvik i södergående riktning. Inga personskador. Lättare skador på bilen, men den behöver bärgas.

07.41 singelolycka i korsningen där riksväg 40 och 26 delar på sig, nära Bottnaryd, Jönköping. En bilist hade kört in i ett mitträcke och hamnat i motsatt körriktning. Preliminärt inga personskador. Bilen behöver bärgas. Det ska vara blankis på vägytan.

08.20 singeolycka på Tabergsvägen, Månsarp. Två personer i bilen som preliminärt inte ska vara skadade fysiskt. Olyckan inträffade nära järnvägsövergången, men troligen kan tågen passera.
UPPDATERING 08.40: Det är tågstopp i båda riktningarna. Bilen ska ligga på tågspåret. Polis på plats. UPPDATERING 09.30: Bilen har bärgats från spåret.

Det ska vara halt väglag i området. Polisen uppmanar alla trafikanter att anpassa hastighet samt avstånd till framförvarande fordon efter väglaget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen