Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 11 februari 16:19

11 februari 12.36, Trafikolycka, Sävsjö

Tågstopp norr om Sävsjö.

11.07 Det kom larm om att ett tåg hade kört på en person några kilometer norr om Sävsjö. Händelsen inträffade i norrgående riktning på södra stambanan, med ett X2000-tåg.

11.28 Polis på plats.

12.30 Polisen arbetade fortfarande på platsen. Händelsenotisen kommer att uppdateras med mer information när det är möjligt.

15.15 polisen har så här långt arbetat med initiala utredningsåtgärder som förhör och övrig dokumentation för att skapa en bild av vad som kan ha hänt. Den påkörde var en man i 55-årsåldern och han avled av de skador han ådrog sig vid påkörningen. Mannens närmaste anhöriga har underrättats om dödsfallet. Den avlidne var hemmahörande i Sävsjö kommun.

Det finns ingen misstanke om brott.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen