Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 februari 12.38, Mord/dråp, Gävle

Med anledning av ett mord som inträffade onsdagen den 6 februari klockan 12:00-17:00 2019, på Nedre Åkargatan i Gävle söker polisen vittnen

Händelsen
Polisen söker vittnen som rört sig vid och kring den aktuella brottsplatsen. 

Utredningsgruppen önskar komma i kontakt med personer som har befunnit sig på brottsplatsen Nedre Åkargatan 72-78 och dess närhet den 6 februari klockan 12:00-17:00. 

Det är av stor vikt att polisen får kontakt med alla personer som rört sig och brukar röra sig kring adressen. 

Det är viktigt att man kontaktar polisen och låter polisen avgör om den uppgifter man lämnar är av betydelse av utredningen. 

Det kan vara lika viktigt att man meddelar polisen att man inte har sett något vid en viss tidpunkt som att man har sett något.

Hur kontaktar man polisen 

Man kontaktar polisen genom att ringa telefon 114 14 eller så man ett skickar mail till adressen: https://polisen.se/kontakt/mejla-region-Mitt/

Man hänvisar till mordet i Gävle onsdag den 6 februari på Nedre Åkargatan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen