Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 februari 17.45, Stöld, Stockholm

Två personer greps i dag i Värtahamnen. I deras skåpbil fanns en större mängd misstänkt stöldgods, bland annat 64 bilbatterier.

I samband med en kontroll av personer som skulle ta färjan till Riga från Värtahamnen idag klockan 15 greps två män. Detta efter att det hittats en mängd misstänkt stöldgods i deras skåpbil.

Bland det misstänkta stöldgodset fanns 64 bilbatterier, ett sexhjuligt terrängfordon och ett flertal bildelar som hade plastats in.

- Efter att vi fattat misstankar och gjort en djupare kontroll av förare och fordon gjordes en husrannsakan i skåpbilen där det misstänkta stöldgodset hittades, säger Christopher Evald, gruppchef för den rörliga kontrollgruppen hos Gränspolisen i Stockholm.

 De två gripna männen misstänks i nuläget för stöld alternativt grov stöld samt miljöbrott.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen