Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 februari 06:34

11 februari 20.59, Rån, Jönköping

Rån mot bilverkstad i Taberg.

19.53 Polisen larmades till Taberg, Jönköpings kommun, med anledning av ett rån mot en bilverkstad. Enligt larmet skulle flera personer ha genomfört ett rån och sedan lämnat platsen i bil. Det är i nuläget oklart vad som har tillgripits. Flera polispatruller larmades ut till platsen. Händelsen rubriceras som rån.

Uppdatering kl 21.40:

Fyra personer är nu gripna, de är i nuläget misstänkta för rån av normalgraden. De gripna är samtliga män i 20-årsåldern, de färdades i en bil som stoppades av en polispatrull på länsväg 650 vid Vederydssjön. Utredningsarbetet fortsätter med förhör med både de misstänkta, målsäganden och vittnen. Bilen som de misstänkta färdades i har tagits i beslag och brottsplatsen har spärrats av för att kunna genomföra en brottsplatsundersökning. Efter att de misstänkta har hörts under kvällen kommer en åklagare att ta ställning till om de ska anhållas.

Uppdatering kl 06.30:

De fyra män som i går kväll greps i ärendet har under natten anhållits av åklagare, samtliga på sannolika skäl misstänkta för grovt rån. Brottsplatsen ska vara en bensinmack med tillhörande verkstad.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen