Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 februari 07:49

12 februari 02.05, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser:

 22:12 Rattfylleri, Östersund

Polispatrull stannade och kontrollerade en förare i Östersund. Vid stoppet uppstod misstanke om att föraren var påverkad av narkotika och blev medtagen för provtagning. Föraren, en man född i mitten av 90-talet, misstänks därmed för rattfylleri under påverkan av narkotika.

01:16 Grovt rattfylleri, Vemdalen

Polispatrull stoppade under natten en bil utanför Vemdalen. Föraren blåste positivt i sållningsinstrumentet och fick följa på med provtagning. Föraren, en man född i början av 90-talet, blåste senare över gränsen för grovt rattfylleri. Mannens körkort omhändertags av patrullen.

Uppdaterad av Maria Linné, kommunikatör:

02:04 Narkotikabrott, Åre centrum
Polisen kontrollerar en person. Misstanke uppstår om att mannen, som är i 25-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han tas med för kroppsbesiktning. En anmälan om ringa narkotikabrott, eget bruk, upprättas.

05:25 Trafikkontroll, Odenslund, Östersund.
Polisen har haft en trafikkontroll utanför centralstationen. Samtliga kontrollerade fordon och förare är utan anmärkning.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen