Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 februari 07:57

12 februari 05.55, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser:

02:05

I nuläget inget att rapportera.

03:04 Rattfylleri, Sundsvall

Polispatrull stannade och kontrollerade en förare av en personbil utanför Sundsvall. Föraren uppvisade tecken på narkotikapåverkan och fick följa med för provtagning. Föraren, en man född i början på 80-talet, misstänks nu för rattfylleri under påverkan av narkotika, narkotikabrott - eget bruk, grov olovlig körning och brott mot knivlagen.

05:02 Brand i byggnad, Arlom Sollefteå

De initiala uppgifterna är att det brinner i ett garage. Polis, räddningstjänst och ambulans är på väg till platsen. Händelsen uppdateras eftersom.

Uppdatering: Garaget är nerbrunnet och två bilar brandskadade. Det finns i nuläget inga uppgifter om någon personskada

Uppdatering av Maria Linné, kommunikatör, 07:55: Fyra personer har drabbats av branden, två bilägare samt två som rår om fastigheten. Polispatrullen skriver en anmälan om brand utan misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen