Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 februari 06.33, Stöld, Tyresö

Ett vittne ringer till polisen då denne observerar hur två gärningsmän försöker tillgripa anmälarens bil.

Gärningsmännen har kommit till en parkeringsplats i en bil som stod bredvid anmälarens bil. Då polis kommer till platsen griper de två personer. Fordonet som gärningsmännen förfogar över är tillgripet för någon vecka sedan och kan sättas i samband med omfattande brottslighet. I denna har polisen haft två förföljande där föraren av detta fordon visat stor hänsynlöshet mot andra trafikanter.

Patrullen som gripit de båda gärningsmännen har idag formulerat en anmälan med ett flertal brottsrubriceringar. Tillgrepp av fortskaffningsmedel samt försök till detta, narkotikabrott (plural), brott mot knivlagen samt märkesförfalskning är några av punkterna. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen