Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 februari 15:08

12 februari 08.31, Trafikolycka, Skellefteå

Trafikolycka på E4 strax söder om Kåge.

Enligt första uppgifterna är det två lastbilar, samt två personer, inblandade i olyckan. En av lastbilarna ligger i diket medan den andra är kvar på körbanan. Olyckan har inträffat i södergående körfält.

Räddningstjänst samt ambulans åker. Även polis beordras till platsen.

Skadeläget oklart.

Uppdatering 12:20: Fordonet som hamnade i diket är nu bärgad från platsen. Framkomligheten är därmed normal på plats. De inblandade personerna ska vara oskadda.

Uppdatering 14:57 av Peder Jonsson

Polis har hållit förhör och är klara. Den ene föraren får en ordningsbot på grund av brister i färdsskrivarkort (4000 kronor).

Den andre föraren rapporteras för överskriden körtid samt att ha använt en annan persons färdskrivarkort. Böter på totalt 10000 kronor utfärdade. Körkort och färdskrivarkort är omhändertagna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen