Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 februari 18:34

12 februari 10.30, Anträffad död, Motala

Avliden man anträffad utomhus.

07.36 Polisen fick samtal om en man som låg utomhus i Fågelsta, Motala kommun. Det var oklart om mannen var vid liv.

07.50 Polis och ambulans på plats. Mannen konstaterades vara avliden. Varför mannen hade avlidit var oklart. Det gick inte direkt att avgöra om mannen hade drabbats av sjukdomsfall eller om han kunde ha blivit utsatt för ett brott, så polisen inledde med sedvanliga utredningsåtgärder som att spärra av platsen för teknisk undersökning. Patrullerna arbetade också med dörrknackning och att hålla förhör med folk på platsen.

09.51 Tekniker kom till platsen och påbörjade sitt arbete.

10.30 Mannen var ännu inte identifierad.

13.25 Mannen är identifierad. Anhöriga har ännu inte underrättats.

Tekniker och rättsläkare var klara på platsen. Bedömningen i nuläget är att misstankarna om brott har minskat. En obduktion kommer att genomföras för att bringa ytterligare klarhet kring dödsfallet. Brottsrubriceringen mord kommer att kvarstå tills obduktionen är genomförd.

18.32 den avlidne mannen var i 55-årsåldern och han var hemmahörande i Motala kommun. Hans anhöriga är underrättade av polisen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen