Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 februari 10.38, Mord/dråp, Avesta

Den 45-årige man som misstänks ha bragt sin fru om livet i Avesta under helgen, och som häktats i sin frånvaro, anträffades igår i Slovenien

Då han var efterlyst greps han av den lokala polisen. Han färdades i den vita bil som han misstänktes färdas i. Med i bilen var parets gemensamma 3–åriga barn som uppgavs befinna sig väl.

Då det befarade mordoffret ännu inte anträffats är Polisen angelägen om at få in tips och informationer som skulle kunna leda till att kvinnan, som är i 35-årsåldern, anträffas.

Polisarbetet fortsätter med dörrknackning i Avesta och analys av vad som framkommit hittills vid de undersökningar som skett vid parets bostad.

Den som tror sig ha information kan ringa 114 14 och be att få lämna tips, alternativt använda adressen nedan. https://polisen.se/kontakt/mejla-region-bergslagen/

Alla upplysningar är angelägna, och det är viktigt att spaningsledningen får avgöra om informationen har betydelse för utredningen eller ej.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen