Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 februari 22:52

12 februari 19.31, Mord/dråp, försök, Malmö

Misstänkt skottlossning på Hermodsdal.

Polisens ledningscentral får från flera inringare att de hört skottlossning, flera polispatruller skickas till platsen för kontroll. Det ska ha skett i anslutning till ett trapphus inomhus och platsen är nu avspärrad. Polisen knackar nu dörr för att samla in information. Kriminaltekniker och specialsök hund är budade till platsen.

20.50 Platsen är fortfarande avspärrad, kriminalteknikerna är på plats. Polisen söker i området med hund.

22.25 Händelsen är rubricerad som försök till mord, den kriminaltekniska undersökningen pågår fortsatt på brottsplatsen som är Professorsgatan. Skott ska ha avlossats mot en lägenshetsdörr och i lägenheten ska personer ha befunnit sig, någon person har ej skadats. I efterföljande utredningsarbete har en man hämtats till förhör som misstänkt. Han kommer nu förhöras och en åklagare kommer därefter kontaktas för ett anhållningsbeslut.

22.51 Tekniker är klara på brottsplatsen, och avspärrningen är hävd i trapphuset.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen