Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 februari 05.57, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

23.03 Göteborg, inbrott i lägenhet på Lambergsgatan
Vittnen larmar polisen då de ser hur en mörkklädd person tar sig in i en lägenhet på bottenplan via ett fönster. Personen ska ha krossat en ryta för att ta sig in. Polisen är snabbt på plats och kan gripa en man i 40-årsåldern på bar gärning inne i lägenheten. Han transporteras till polishuset för vidare utredning.

00.50 Stenungsund, drograttfylleri
På länsväg 160 vid Nösnäsmotet stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, visar tecken på narkotikapåverkan och tas med för provtagning. I bilen hittas även en mindre mängd narkotika. Hon rapporteras för drograttfylleri samt innehav av narkotika.

00.58 Ulricehamn, rattfylleri
På länsväg 157 i Marbäck stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 50-årsåldern som misstänks vara påverkad. Han tas med för provtagning och rapporteras för rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen